Kampinschrijving 2024

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Kamp 2024 is in aantocht!

Van 14 juli, voor de kapoenen en vanaf 11 juli voor de rest, tot en met 21 juli vertrekken we richting een fantastisch Festivalkamp in de mooie regio van Chimay. Voordat we vertrekken, moet er natuurlijk ingeschreven worden. Klik hier om het kampboekje te bekijken.

Wil jij je inschrijven voor ons dansavontuur?

Dat kan eenvoudig door dit formulier in te vullen en vervolgens het kampgeld over te schrijven naar het rekeningnummer van de scouts. Je dient het juiste bedrag (zie hieronder) over te maken naar BE90 7344 0209 6432 . Zorg ervoor dat dit in orde is vóór 8 juni, met vermelding van: "Kamp 2024 + naam en familienaam van uw kind + tak van uw kind".

• Kapoenen: 120 euro
  • Wouters: 140 euro
  • Jogivers: 160 euro
  • Givers: 160 euro

Belangrijk is dat dit formulier per kind wordt ingevuld, dus voor elk kind moet een aparte inschrijving worden gedaan. Als er financiële moeilijkheden zijn, laat het ons dan zeker weten. We zullen samen naar een oplossing zoeken, zodat iedereen zorgeloos mee op kamp kan!

Medische informatie kan worden doorgegeven en bijgewerkt in de individuele steekkaart op de groepsadministratie. Dit moet verplicht worden gecontroleerd voordat de inschrijving van uw kind wordt bevestigd. Wij hopen alvast dat iedereen meegaat op kamp en kijken er enorm naar uit!

Scoutse groetjes,

De leiding van scouts Vossem