Programma jogivers

November - December


Zondag 5 november

Helaas eerste zondag van de maand en geen vergadering we zien jullie volgende week terug!
 

Zaterdag 11 november: wij gaan de handen uit de mouwen steken en helpen bij de 11.11 actie! Wij verwachten iedereen om 13u15 aan het pastorie plein om zo onze taakjes te kunnen uitvoeren.
 

Vrijdag 17 november: Huh, vergadering op vrijdag?!?! Jaja, je leest het goed, wij gaan naar een toneel kijken! Joepie, hier gaan elke leden ook te zien zijn zoals Kato en Louise. Wij  spreken af aan Pachthof Stroykensom 19u45 en het gaat tot 22u30 ongeveer duren. Het toneel kost 6€ per kind. Gelieve dit bedrag op de scouts rekening te storten met de mededeling toneel + jogivers. De rekeningnummer is: BE90 7344 0209 6432.
 

Zondag 26 november: We gaan nog eens een klassieker spelen eh! We spelen vandaag weer een kei cool bosspel. We verwachten jullie dus terug om 14u aan de scouts lokalen.
 

Zondag 4 december: Het is weer de eerste zondag van de maand. Jullie weten ondertussen wat dat betekent: GEEN Scouts! Maar jullie zijn altijd welkom om zaterdag mee te genieten van onze kei leuke winterbar mét fakkeltocht!!! Meer info kan je terugvinden op onze facebook pagina.
 

Zaterdag 10/12: OOOH NEE, EXAMENSS!!!! Geen paniek want wij plannen voor jullie een super leuke ontspanningsmomenten In! Wij organiseren een FILMAVOND! Joepie, we spreken af aan de lokalen om 19utot ongeveer 21u. We zullen ook lekkere snacks voorzien om er echt een een gezellige avond van te maken


Zaterdag 17/12: Oooh het is bijna kerstmis, dat betekend dat wij met de scouts een kerstfeestje gaan doen!!! Meer info over dit top feest volgt nog!!!

Zo dit is de planning voor de laatste maanden van 2023!!!!

Wij hebben er al zin in

Samson na 32 jaar nu écht verder zonder GertKapper Alberto Vermicelli komt na 28 jaar uit de kast | TV | hln.beMeneer de burgemeester' maakt comeback | Affligem | hln.be In seizoen 3 maakten we kennis met OctaafStudio 100

Sander      Xiandro        Gitte         Robin        Maya          Dario