Programma kapoenen

5 november: Vandaag is het geen vergadering Wij gaan jullie dit weekend alvast super hard missen!

10-12 november: Jippie, het is weekend! We vertrekken vrijdag 10 november op weekend met de kapoenen en wouters samen. Trek snel je allerbeste indianenoutfit aan en laten we er een superleuk weekend van maken! Meer info in de Whatsapp.

19 november: Vandaag trekken we met ons allen naar Duisburg om het toneel van Ranonkel te zien. Wij zijn alvast suuuuper beniewd, jullie ook? Tot dan! Meer info volgt nog op Whatsapp.

26 november: Ben je stiekem een beetje competitief? Dan is het vandaag je kans om te schijnen, want we spelen een ladderspel! De kapoentjes nemen het tegen elkaar op, en er is er maar eentje die kan winnen… Vergadering van 14u tot 17u!

3 december: Hoor jij dat ook? De Sint komt eraan, en wij hebben de eer om hem te zien! Hopelijk zijn jullie allemaal super flink geweest dit jaar, want anders zal de Sint niet blij zijn! We spreken af in Tervuren. Meer info volgt nog op de Whatsapp.

10 december: Is je favoriet de Sint of eerder de Kerstman? Vandaag ondervinden we wie van de twee de beste is, in het Sinterklaas vs. kerstman spel! Vergadering van 14u tot 17u.

17 december: Vandaag gaan we allemaal gezellig aan tafel zitten om kerst te vieren. Jullie leiding haalt hun beste kookkunsten naar boven voor jullie. Een lekkere kalkoen met vulling misschien? Meer info volgt nog via Whatsapp.

24 december: we wish you a merry Christmas, we wish you a merry Christmas… Dit weekend moeten we elkaar spijtig genoeg missen, maar we wensen jullie allemaal een super leuke kerst! 🎄

31 december: 2023 zit er alweer op, en 2024 kan beginnen met nog meer leuke spelletjes op de scouts! Ook dit weekend zien we elkaar niet, maar tot volgend jaar eh 😉

Kerstmis | Foxy Fun

Minna, Ellie, Alessandro, Laïs, Kyana en Leen